Naisten turvesauna

Tulevat illat:
6.2, 27.2, 20.3, 10.4, 2.5, 22.5.

Telakan naisteniltoihin on mukava tulla rentoutumaan, vaikkei edes menisi saunaan. Erilaiset hoidot virkistävät ja rentouttavat, tuntuvat vielä monta päivää jälkeenkin päin.

ILMOITTAUTUMINEN:
Turvesauna
tuulikki.pekkala@gmail.com
041 8034658
Ota oma pyyhe mukaan!

Hinnat:
turvesauna / peatsauna 18€ – 24€
hieronnat yms. hoidot / treatments alk./ from 20€

Turpeen TAIKA on siinä, että se kiihdyttää aineenvaihduntaa ja poistaa kehosta tehokkaasti kuona-aineita. Kun hiki nousee pintaan hiero turvetta niin, että se pysyy tasaisesti iholla. Löylyissä ollaan kork. 15-20min. Kun alkaa tulla tunne kuin olisi juossut 10 km:n lenkin, on aika lähteä lauteilta ja mennä suihkuun. Et tarvitse saippuaa, huuhtele itsesi hyvin pelkällä vedellä ja pesusienellä. Kuulostele saunan jälkeen tarvitseeko ihosi voidetta. Turpeen kosteuttavan vaikutuksen vuoksi voit olla hetken ilman ja ehkä voit totuttaa ihosi vähempään voiteen käyttöön.

TURVEHOITO rentouttaa ja puhdistaa, antaa hyvät unet ja virkistää. Sitä käytetään myös mitä erilaisimpien vaivojen hoitoon, kuten iho-ongelmat, nivelvaivat, lihassäryt ja tulehdukset. Turve sisältää myös vapaita estrogeenejä ja sitä on käytetty kuukautis-, vaihdevuosi- ja eturauhasvaivojen hoitoon. Terapeuttisen vaikutuksen saamiseksi turvehoidossa pitää käydä 1-3 kertaa viikossa.

Se sopii kaikenikäisille, eikä sen ole todettu aiheuttavan allergiaa. Sydän- ja verenpainetautia sairastaville sekä raskaana oleville suositellaan varovaisuutta eli ainoastaan paikallishoitoja. Syöpäpotilaille hoito ei sovi.

Turvesaunaan pääsee:
17:15, 18, 18:45, 19:30 ja 20:15. max. 8h

Kaikkineen hoito kestää 45 min, VARAA AIKA!
Peruutuspaikkoja turvesaunaan kannattaa kysyä saunapäivinä klo 14 jälkeen.
***************

Muita hoitoja:
NAISTENILLOISSA saa mm. korvakynttilähoitoa.  Se auttaa päänsärkyyn, nenän tukkoisuuteen, tinnitykseen ja estää korva- ja poskiontelotulehduksia. Hoito kestää 1/2 t ja maksaa 30 €.

REIKIHOIDOSSA hoidettava saa parantavaa energiaa hoitajan välityksellä. Tämä energia voimistaa kehon omaa immuunipuolustusta ja luonnollista paranemisprosessia. Jos energian kierto heikkenee esimerkiksi sairauden tai stressin vuoksi, reikihoidon avulla on mahdollista avata energiatukkeumia ja edesauttaa kokonaisvaltaista paranemista.
***************

MUISTA JUODA PALJON NESTETTÄ ENNEN SAUNAAN TULOA.
Näin estät nestehukasta mahdollisesti aiheutuvaa päänsärkyä.