Turvesauna

Turvesauna
Telakan turvesaunat alkavat jälleen syksyllä!
Ilmoittautumiset 1.8. alkaen.
Telakan turvesaunat alkavat taas remontoidussa saunassa. Saunaan on tehty mukavia pieniä muutoksia ja kiipeäminenkin ylös lauteille on nyt helpompaa. Tapani Hietalahden yli 25 v. sitten rakentama kiuas oli pakko purkaa. Sen muistot siivittäkööt meitä uuden sähkökiukaan löylyissä. Niistäkin on tulossa kostean pehmeät, niin että kaikki turpeen sisältämät elvyttävät ja ravitsevat hivenaineet pääsevät syvälle kehoon ja ah, niin rentouttava raukeus valtaa mielen.Telakan turve tulee Ähtäristä, turvetuotteisiin erikoistuneesta perheyrityksestä.Turveiltoja pyörittävät Susan ja Kerbo (…niin, muutaman eläkevuoden jälkeen huomasin sen, mitä puuttuu elämästä. Eli teidän tyytyväiset ilmeet ja huokailut saunan jälkeen!)

 

Syksyn 2022 saunat ovat
29.8., 19.9., 10.10., 31.10., 21.11., 12.12.
Kellonajat: 16:30, 17:15, 18, 18:45, 19:30

Hinnat:
pieni annos 300g, 24€, iso annos 500g, 29€
Maksut mielellään käteisellä.
Varaa aika: turvesauna@gmail.com

 

Ilmoita varausta tehdessäsi haluatko ison vai pienen annoksen.
Laita myös puhelin numerosi.
 
Ota oma pyyhe ja pesusieni mukaan.
 
Muista juoda vettä tai mieluiten mineraalivettä runsaasti jo ennen saunaa. Saunan jälkeen se on erityisen tärkeää, koska hikoillessa kehosta poistuu nestettä. Jos saat päänsäryn, se johtuu useimmiten nestevajeesta.
Lauteilla ollaan n. 20 min. Turpeesta johtuen verenkierto voimistuu ja olo voi väsähtää. Saattaa tuntua kuin olisit tehnyt pidemmänkin lenkin. Kuuntele kehoa, turve tehoaa lyhyessäkin ajassa.
Hoidon jälkeen ei kannata käyttää pesuaineita. Anna turpeen syvävaikuttaa ihollasi edelleen. Pesusieni riittää turpeen poistamiseksi.
 
Meillä ei ole sekasaunaa kuin tilauksesta. Miesvuorot ovat ennen tai jälkeen naisten vuorojen.
Sydän- ja verenpainetautia sairastaville sekä raskaana oleville suositellaan varovaisuutta ja ainoastaan paikallishoitoja.
Syöpäpotilaille hoito ei sovi.
Muuten turvesauna sopii kaikenikäisille, eikä sen ole todettu aiheuttavan allergiaa.
 
Turvehoito rentouttaa ja puhdistaa sekä parantaa unen laatua. Verenkierron tehostuessa, kehosta poistuu kuonaa ja epäpuhtauksia.
Turvetta käytetään mitä erilaisempien vaivojen hoitoon, kuten iho-ongelmat, nivelvaivat, lihassäryt ja tulehdukset. Turve sisältää myös vapaita estrogeenejä ja sitä on käytetty kuukautis-, vaihdevuosi- ja eturauhasvaivojen hoitoon. Terapeuttisen vaikutuksen saamiseksi turvehoidossa pitää käydä 1-3 x vko.
 
 
Oheishoidot:
Tuttu porukka jatkaa monipuolisten hoitojen tarjonnalla, mm. vyöhyketerapiaa, intialaista päähierontaa, kraniosakraali terapiaa, meridiaanihierontaa, hiusten leikkuuta, etc. Hoitoja saa 15-60 min/hinnat ajan mukaan. Saatat saada ajan paikan päälläkin, mutta voit ottaa yhteyden myös etukäteen:
 
Marja-Leena Lehtinen leena(at)lt-nousevaaurinko.fi 0405324023
www.lt-nousevaaurinko.fi
 
Kirsi Föhr cisumiau(at)gmail.com 0456338892

Fb kirsinjasenkorjaus

Merja Oksanen merja.oksanen3(at)gmail.com 0407650682
aloeveratuotteet ja hiustenleikkuu

kristiina hampaala@gmail.com
045 6383961
www.klassinenhieronta.omasivu.fi
 
Myös vierailijoita on tulossa ja niistä kerrotaan erikseen fb-sivuilla.
 

Call Now ButtonSoita