Telakan Joulubasaari

Telakan Perinteinen Joulubasaari 2017 järjestetään maanantaina 4.12.2017 klo. 11-20. Telakan kakkoskerros täyttyy jälleen koko päiväksi uniikkeja käsitöitä myyvistä kauppiaista. Tule nauttimaan kiireettömästä tunnelmasta ja tekemään juuri sinulle oikeita lahjalöytöjä!

Tapahtuma on ilmainen.

Telakan joulubasaari Facebookissa.

Telakan myyjäiset Facebookissa.

Myyjille

Telakan Joulubasaarin myyntipaikat on täytetty vuodelle 2017. Paikan saaneille ja varasijalaisille on ilmoitettu sähköpostitse. Kiitos kaikille ilmoittautuneille, teitä oli jälleen runsaasti!

Pöytäpaikan hinta on 30€/kpl. Myyntipaikka Telakan Joulubasaarissa sisältää myyntipöydän n.80x120 cm, tuolit ja kahvi- ja teetarjoilun myyjille - oma kahvikuppi mukaan! Kaikki myytävät tuotteet tulee mahtua myyntipöydälle, sillä sisällä tunnelma on tiivis. Seiniä ja kattoa voi käyttää hyväkseen ripustamisessa.

Basaari on avoinna asiakkaille klo 11-20. Paikalle voi tulla myyntipöydän laittoon puolitoista tuntia aikaisemmin eli klo 9.30 alkaen. Käytämme lastaukseen ja purkuun talon sivussa olevia ulkoportaita, ettemme häiritse ravintolan toimintaa.
Huomioithan, että Tullintorilla ei saa parkkeerata.

TELAKKA CHRISTMAS BAZAAR

The Traditional Christmas Bazaar of Culture House Telakka is approaching once again! It will be held in the 2nd floor of Telakka on 4th of December, 2017, 11am - 8pm. Approximately 26 artisans bring their lovely goods for YOU to find.

Support your local handicraft by buying Christmas presents from the atmospheric bazaar! Welcome!