Possu

Telakan Perinteinen Joulubasaari 2016 järjestetään sunnuntaina 4.12.2016 klo 12-20.

Telakan kakkoskerros täyttyy jälleen koko päiväksi uniikkeja käsitöitä myyvistä kauppiaista.

Tule nauttimaan kiireettömästä tunnelmasta ja tekemään juuri sinulle oikeita lahjalöytöjä!

Tapahtuma on ilmainen.

Telakan joulubasaari Facebookissa.

Telakan myyjäiset Facebookissa.

Pöytäpaikat vuodelle 2016 ovat loppuunvarattu.

Myyjille

Paikalle voi saapua puolitoista tuntia ennen basaarin alkua eli klo 10.30. Tavarat kuljetetaan kakkoskerrokseen Telakan vasemmassa reunassa sijaitsevia ulkoportaita pitkin, jolloin emme häiritse alakerran ravintolan toimintaa.

Saleihin laitetaan täysi valaistus, mutta halutessaan voi ottaa mukaan myös omia pöytään laitettavia kohdevalaisimia. Kynttilät ovat kiellettyjä paloturvallisuuden vuoksi.

Jotta kaikki pystyvät kulkemaan hyvin basaaritilassa tulee myytävien tuotteiden mahtua pöydälle. Pöydän koko on noin 120x80cm. Pyritään pitämään kulkuväylät auki. Poikkeuksena kolmannen kerroksen myyntipaikat, jonne tulee tuoda oma myyntipöytä. Teatterin tiloissa on selkeästi enemmän tilaa levittäytyä. Myytäviä tuotteita voi ripustaa myös kattoparruista. Lisäksi seinien puuosiin saa kiinnittää pienillä nauloilla tai nastoilla myytäviä tuotteita. Irroitathan naulat lähtiessäsi. Varaathan tällöin mukaasi vasaran, nauloja, nastoja, teippiä, narua, sakset ym. kiinnitykseen tarvittavaa.

Myyntipöydälle tulisi asetella mielellään lattiaan asti ulottuva pöytäliina/kangas/lakana, näin saamme luotua tilaan yhtenäisen tunnelman. Basaarilaisille paikkavuokraan sisältyy kahvit ja teet kakkoskerroksen tiskillä. Muistathan varata mukaasi tarpeeksi pientä vaihtorahaa.

Parkkeeraminen on kielletty koko Tullintorin alueella. Olemme hakeneet parkkilupaa purkamisen ja lastausten ajaksi, tämän jälkeen autolle tulisi löytää parkkipaikka muualta.

Kutsuthan kaverisikin mukaan. Joulubasaari löytyy Facebookista: https://www.facebook.com/events/1065451390208557/