ravintola | tilausravintola teatteri telakka     galleria    


yhteystiedot
aukioloajat
lounaslista
à la carte
viinilista
hinnasto
ohjelma <<<<<
tekniikka
buffet-pöydät
av-välineistö
kokouspaketit


SYKSY 2016:
26.9, 17.10, 7.11, 28.11, 19.12


Telakan naisteniltoihin on mukava tulla rentoutumaan, vaikkei edes menisi saunaan. Erilaiset hoidot virkistävät ja rentouttavat, tuntuvat vielä monta päivää jälkeenkin päin.

Saunailtojen tarjontaa::
Turpeen TAIKA on siinä, että se kiihdyttää aineenvaihduntaa ja poistaa kehosta tehokkaasti kuona-aineita. Kun hiki nousee pintaan hiero turvetta niin, että se pysyy tasaisesti iholla. Löylyissä ollaan kork. 15-20min. Kun alkaa tulla tunne kuin olisi juossut 10 km:n lenkin, on aika lähteä lauteilta ja mennä suihkuun. Et tarvitse saippuaa, huuhtele itsesi hyvin pelkällä vedellä ja pesusienellä. Kuulostele saunan jälkeen tarvitseeko ihosi voidetta. Turpeen kosteuttavan vaikutuksen vuoksi voit olla hetken ilman ja ehkä voit totuttaa ihosi vähempään voiteen käyttöön.

TURVEHOITO rentouttaa ja puhdistaa, antaa hyvät unet ja virkistää. Sitä käytetään myös mitä erilaisimpien vaivojen hoitoon, kuten iho-ongelmat, nivelvaivat, lihassäryt ja tulehdukset. Turve sisältää myös vapaita estrogeenejä ja sitä on käytetty kuukautis-, vaihdevuosi- ja eturauhasvaivojen hoitoon. Terapeuttisen vaikutuksen saamiseksi turvehoidossa pitää käydä 1-3 kertaa viikossa.

Se sopii kaikenikäisille, eikä sen ole todettu aiheuttavan allergiaa. Sydän- ja verenpainetautia sairastaville sekä raskaana oleville suositellaan varovaisuutta eli ainoastaan paikallishoitoja. Syöpäpotilaille hoito ei sovi.

Turvesaunaan pääsee:
17:15, 18, 18:45, 19:30 ja 20:15. max. 8h

Kaikkineen hoito kestää 45 min, VARAA AIKA!
Peruutuspaikkoja turvesaunaan kannattaa kysyä saunapäivinä klo 14 jälkeen.


Muita hoitoja:
NAISTENILLOISSA saa mm. korvakynttilähoitoa. Se on periytynyt Pohjois-Amerikan hopi-intiaaneilta ja Suomessakin hoitomuoto on tunnettu jo 1920-luvulta lähtien. Mm. Kalle Päätalon äiti osasi taidon. Kallen kirjassa Loimujen aikaan s. 557 kerrotaan Riitun korvahoidosta. Hoidon avulla korvakäytävät ja poskiontelot puhdistuvat ilman kipua. Se auttaa päänsärkyyn, nenän tukkoisuuteen, tinnitykseen ja estää korva- ja poskiontelotulehduksia. Hoito kestää 1/2 t ja maksaa 30 €. Lisätietoja korvakynttilähoidosta ja muista Marja-Leenan hoidoista  Marja-Leenan sivuilta  

REIKIHOIDOSSA hoidettava saa parantavaa energiaa hoitajan välityksellä. Tämä energia voimistaa kehon omaa immuunipuolustusta ja luonnollista paranemisprosessia. Jos energian kierto heikkenee esimerkiksi sairauden tai stressin vuoksi, reikihoidon avulla on mahdollista avata energiatukkeumia ja edesauttaa kokonaisvaltaista paranemista.ILMOITTAUTUMINEN:

Turvesauna
tuulikki.pekkala@gmail.com
041 8034658
Ota oma pyyhe mukaan!

Hinnat:
turvesauna / peatsauna
18€ - 24€
hieronnat yms. hoidot / treatments
alk./ from 20€

hiustenleikkuuta, Aloevera-tuotteita
Merja Oksanen
merja.oksanen3(at)gmail.com 0407650682 alk. / from 10€

Intialainen päähieronta, shiatsu.
Korvakynttilähoito 30€
marlele(at)tpnet.fi
040-5324023


MUISTA JUODA PALJON NESTETTÄ ENNEN SAUNAAN TULOA.
Näin estät nestehukasta mahdollisesti aiheutuvaa päänsärkyä.

Ravintolan puolelta saa pientä iltapalaa ja à la carte annoksia klo 22 asti.


Tiesitkö, että Suomen pinta-alasta 1/3 on soita! Niiltä saadaan tuhansia vuosia vanhaa turvetta. Se nostetaan vähintään 1,5 metrin syvyydestä, jonne ilman epäpuhtaudet eivät ole päässeet. Telakan turve tulee Lehtosuolta Ähtäristä. Se on tutkittu geologian tutkimuskeskuksessa ja todettu hyvälaatuiseksi hoitoturpeeksi. Se on pitkälle maatunutta rahkasaraturvetta.

Tärkeimpiä turpeen ainesosia ovat humus- ja fulvohapot, jotka tunkeutuvat ihon läpi ja vaikuttavat kirjaimellisesti pintaa syvemmältä. Ne poistavat tehokkaasti kuona-aineita. Turpeessa on myös hivenaineita kuten kuparia, rautaa, magnesiumia, mangaania ja sinkkiä.