Turvesauna

Turvesauna

Terassikelit on täällä! Jos kuitenkin viilenee, saunaan voi tulla lämmittelemään vielä 8.5. ja 29.5.

Muistutus vielä: miehet ovat myös tervetulleita kokeilemaan tätä voima-ainetta. Kokoa 6-7 hengen ryhmä ja saat koko vuoron käyttöösi.

KEVÄÄN SAUNAT OVAT:
8.5. 29.5

Kellonajat: 16:30, 17:15, 18, 18:45, 19:30
HINNAT:

– pieni annos 300g / 24€,
– iso annos 500g / 29€
Varaa aika: turvesauna@gmail.com Ilmoita puh.nrosi sekä haluatko pienen vai ison annoksen. Ota oma pyyhe ja pesusieni mukaan.

Muista juoda vettä tai mieluiten mineraalivettä runsaasti jo ennen saunaa. Jos saat hoidon jälkeen päänsäryn, se johtuu nestevajeesta. Ennen lauteille menoa ei kannata käydä suihkussa. Keho alkaa hikoilla paremmin kun iho ei ole kostea ja hiki pukkaa syvemmältä. Jos laitat turvetta hiuksiin, kastele ne ensin. Lauteilla ollaan n. 20 min. Turpeesta johtuen verenkierto kiihtyy ja olo voi väsähtää. Saattaa tuntua kuin olisit tehnyt pidemmänkin lenkin. Kuuntele kehoa, turve tehoaa lyhyemmässäkin ajassa. Anna turpeen syvävaikuttaa ihollasi saunan jälkeenkin ja käytä vain pesusientä turpeen poistamiseen.   

Meillä on sekasauna vain tilauksesta. Miesten vuorot ovat ennen tai jälkeen naisten vuorojen. Sydän- tai verenpainetautia sairastaville sekä raskaana oleville suositellaan varovaisuutta ja ainoastaan paikallishoitoja. Syöpäpotilaille hoito ei sovi. Muuten turvehoito sopii kaikille, eikä sen ole todettu aiheuttavan allergiaa.   

Turvehoito rentouttaa ja puhdistaa sekä parantaa unen laatua. Verenkierron tehostuessa kehosta poistuu kuonaa ja epäpuhtauksia. Turvetta käytetään mitä erilaisempien vaivojen hoitoon, kuten iho-ongelmat, nivelvaivat, lihassäryt ja tulehdukset. Turve sisältää myös vapaita estrogeeneja ja sitä on käytetty kuukautis-, vaihdevuosi- ja eturauhasvaivojen hoitoon. Terapeuttisen vaikutuksen saamiseksi, hoidossa pitää käydä 1-3xvko.    

Oheishoidot
Tuttu porukka jatkaa monipuolisten hoitojen tarjonnalla, mm. vyöhyketerapiaa, intialaista päähierontaa, kraniosakraali terapiaa, meridiaanihierontaa, lymfahoitoa ja hiusten leikkuuta, etc. Hoitoja saa 15-60 min/hinnat ajan mukaan. Saatat saada ajan paikan päälläkin, mutta voit ottaa yhteyden myös etukäteen:  

Marja-Leena Lehtinen
leena@lt-nousevaaurinko.fi 0405324023 www.lt-nousevaaurinko.fi
Kirsi Föhr
cisumiau@gmail.com 0456338892
Fb kirsinjasenkorjaus
Merja Oksanen
merja.oksanen3@gmail.com 0407650682 aloeveratuotteet ja hiustenleikkuu
Kristiina Hampaala
kristiina hampaala@gmail.com
045 6383961
www.klassinenhieronta.omasivu.fi
Heta Kettunen
Heta Kettunen hetakettu@gmail.com 0403501407
www.pesalasnaolonyhteiso  
www.holisticapproachbyheta.com
Tarot-luentaa Heli Niemi
Tarot-luenta 15-60 min/ 20-80€
eleonooraduncan@gmail.com

https://www.facebook.com/telakkaturvesauna

Call Now ButtonSoita