Turvesauna

Kevään turvesaunat
12.2., 4.3., 8.4., 29.4. ja 20.5.

Klo: 16:30, 17:15, 18, 18:45, 19:30
HINNAT:

– pieni annos 300g / 24€,
– iso annos 500g / 29€

Varaa aika: turvesauna@gmail.com Ilmoita puh.nrosi sekä haluatko pienen vai ison annoksen. Ota oma pyyhe ja pesusieni mukaan. Saunaan otetaan 6h/vuoro.
Miehille on oma vuoro kysynnän mukaan, parhaiten se onnistuu kun kokoat 6h porukan itse.

Oheisohjelmaa:
Hierontaa ja Tarotia

Tarot-korttien maailma tarkastelee elämää perustuen muinaisiin myytteihin ja universaaleihin tarinoihin, kollektiiviseen piilotajuntaan. Se avaa oman mielen tuntemattomia alueita ja auttaa löytämään sen puuttuvan palasen, jota juuri nyt etsit.

Terhiltä voi varata ajan luentaa varten ja varaaminen onnistuu paikan päälläkin.

Muista juoda vettä tai mieluiten mineraalivettä runsaasti jo ennen saunaa. Jos saat hoidon jälkeen päänsäryn, se johtuu nestevajeesta. Ennen lauteille menoa ei kannata käydä suihkussa. Keho alkaa hikoilla paremmin kun iho ei ole kostea ja hiki pukkaa syvemmältä. Jos laitat turvetta hiuksiin, kastele ne ensin. Lauteilla ollaan n. 20 min. Turpeesta johtuen verenkierto kiihtyy ja olo voi väsähtää. Saattaa tuntua kuin olisit tehnyt pidemmänkin lenkin. Kuuntele kehoa, turve tehoaa lyhyemmässäkin ajassa. Anna turpeen syvävaikuttaa ihollasi saunan jälkeenkin ja käytä vain pesusientä turpeen poistamiseen.   

Meillä on sekasauna vain tilauksesta. Miesten vuorot ovat ennen tai jälkeen naisten vuorojen. Sydän- tai verenpainetautia sairastaville sekä raskaana oleville suositellaan varovaisuutta ja ainoastaan paikallishoitoja. Syöpäpotilaille hoito ei sovi. Muuten turvehoito sopii kaikille, eikä sen ole todettu aiheuttavan allergiaa.   

Turvehoito rentouttaa ja puhdistaa sekä parantaa unen laatua. Verenkierron tehostuessa kehosta poistuu kuonaa ja epäpuhtauksia. Turvetta käytetään mitä erilaisempien vaivojen hoitoon, kuten iho-ongelmat, nivelvaivat, lihassäryt ja tulehdukset. Turve sisältää myös vapaita estrogeeneja ja sitä on käytetty kuukautis-, vaihdevuosi- ja eturauhasvaivojen hoitoon. Terapeuttisen vaikutuksen saamiseksi, hoidossa pitää käydä 1-3xvko.    

Oheishoidot
Saunailloissa on tarjolla intialaista päähierontaa, selkä- ja jalkahierontaa, jäsenkorjausta, jne.

Hoitajilla on monipuolinen koulutus ja aikoja voi varata myös yksityisesti suoraan heiltä.  Hoitoja saa myös paikan päällä ex tempore.

YHTEYSTIEDOT:
Tarot-tulkinnat, joita tekee antropologi
Terhi Loimuneva.
tulkinta 30€/1/2h.
terhi.loimuneva@gmail.com
0400479281

Kirsi Föhr
cisumiau@gmail.com
0456338892
Fb kirsinjasenkorjaus

Kristiina Hampaala
kristiina hampaala@gmail.com
045 6383961
www.klassinenhieronta.omasivu.fi

Call Now ButtonSoita