Galleria Telakka

Muusikko-tuottajana tunnettu
Janne Haavisto

astuu esiin valokuvaajana 9.3.2018.

 

Tampereen Telakalla avataan perjantaina 9.3. Janne Haaviston valokuvanäyttely ”You Are Here –Photographs”. Jo neljällä vuosikymmenellä merkittävää uraa mm.
J. Karjalaisen, Laika & The Cosmonautsin ja viime aikoina oman Janne Haavisto & The Shubie Brothersin kanssa luonut muusikko-tuottaja Haavisto tuo esiin itsestään uuden puolen, joka ei kuitenkaan ole hänelle itselleen lainkaan uusi.

 

”Aloitin jo pikkupoikana omien mustavalkoisten kuvien vedostamisen perheemme kylppärissä, veljeni Ollin jeesatessa. Ja kamera on siitä pitäen kulkenut mukana pitkin maailmaa. Välillä on ollut pitkiäkin taukoja, mutta aina tuo  kuvien kanssa puuhailu on tehnyt paluun. Nää otokset toimii muistuksena itselle siitä, että kannattaa pysyä hereillä ja pitää silmät auki. Ympärillä on koko ajan hienoja juttuja, kiehtovia yksityiskohtia. Siitä näyttelyn nimi, ”You Are Here”, olet tässä! Kuvat ikäänkuin jatkaa viime toukuussa
julkaisemani samannimisen levyn maailmaa.”

 

Haaviston omia instrumentaalilevyjä (The Farangs, Solo Adultos, Shubie Brothers) on aina luonnehdittu voimakkaan visuaalisiksi kokemuksiksi. Ja nyt tarjoutuu siis tilaisuus päästä kurkistamaan säveltäjän, soittajan ja tuottajan kuvalliseen maailmaan valokuvanäyttelyn merkeissä. 

 

Avajaisten yhteydessä julkaistaan myös Haaviston valokuvakirja ja luvassa on
valokuvataiteen lisäksi myös Shubie Brothersin keikka klo 22 alkaen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Näyttelyt ovat avoinna:
Arkisin klo 11.00. – 16.00.
Viikonloppuisin klo 14.00. – 17.00, ellei tilassa ole yksityistilaisuutta.

YHTEYSTIEDOT:
GALLERIA TELAKKA | Markku Mäkiranta
Tullikamarin aukio 3
33100 Tampere
03 2250 723
markku.makiranta(at)telakka.eu